frnlen

Virteo

Bent u debiteur?

Ontving u een brief waarin staat dat er door ons kantoor te uwen laste een dossier geopend werd?

Dankzij Legal Recovery beschikt u via een beveiligde verbinding over een specifieke toegang tot uw schuldvorderingsdossiers.

Bovendien werkt Legal Recovery ook samen met heel wat advocaten in heel België.

Bent u klant?

Bent u een grote onderneming? Een openbare instelling? Een KMO?

Legal Recovery stelt voor om voor u al uw onbetaalde facturen te behandelen, iets wat noodzakelijk is voor uw financiële duurzaamheid.
Dankzij de expertise van Legal Recovery en het nieuwe concept, dat uniek is in België, zullen uw schulddossiers snel en doeltreffend afgehandeld worden volgens een vereenvoudigde en gestructureerde procedure.

Wie is Virteo ?

VIRTEO NV biedt informatica oplossingen voor dienstleveranciers binnen het juridische domein, zoals advocaten en gerechtsdeurwaarders. VIRTEO combineert 25 jaar ervaring met software voor gerechtsdeurwaarders met een ultramoderne technologie en ontwikkelde het platform Fidiem dat gerechtsdeurwaarders en hun medewerkers een complete oplossing biedt waarmee ze grote volumes aan dossiers kunnen verwerken die via een beveiligde interface toegankelijk zijn vanop afstand. Zowel de klanten als de debiteuren beschikken via een beveiligde verbinding over een specifieke toegang tot hun dossiers.

De Fidiem-technologie

Het gecentraliseerde platform voor het beheer en de opvolging van invorderingsdossiers dat kortelings in gebruik zal worden genomen door LR is een informaticatool ontwikkeld door Virteo. Het is een aanpassing op maat van de Fidiem-technologie rekeninghoudende met de behoeften en specifieke kenmerken van het gestructureerde netwerk van kantoren die op dit moment deel uitmaken van LR en van de voor België unieke oplossing voor de minnelijke en gerechtelijke invordering van schulden die Legal Recovery op punt gesteld heeft.

Fidiem is een webapplicatie. De klassieke gebruikers (gerechtsdeurwaarders, kantoormedewerkers, …) registreren zich via een Microsoft Federated Authentification-systeem en hun E-ID. Op die manier hebben ze een sterk beveiligde toegang tot de functies en de dossiers waarvoor ze over de toegangsrechten beschikken.

fidiem virteo

De webmodule van Fidiem is een aparte toegang tot dezelfde applicatie, maar dan via een andere authentificatieprocedure. Via deze procedure krijgen derden, zoals klanten maar ook debiteuren, toegang tot bepaalde functies en informatie die betrekking hebben op dossiers waarbij ze betrokken partijen zijn (als klant of debiteur).
De klanten kunnen niet alleen informatie opvragen over hun dossiers, ze kunnen ook gestructureerde berichten uitwisselen, documenten uploaden of downloaden, betalingen buiten het kantoor overmaken, vragen om het dossier af te sluiten en nog veel meer.

De debiteuren kunnen hun dossiers raadplegen, evenals het detail van de te betalen bedragen, de kosten en de interesten en ze kunnen vragen om een simulatie van hun totale schuld op een bepaalde datum. Op die manier kunnen ze gemakkelijk het precieze bedrag te weten komen dat ze verschuldigd zijn als ze op die datum kunnen betalen.

De webmodule kan voor de debiteuren optioneel uitgebreid worden met de integratie van een online betaalplatform. De betaalmiddelen die aanvaard worden (Bancontact, Ideal, Paypal,…) kunnen door de betrokken deurwaarderskantoren geselecteerd worden.

Fidiem is volledig meertalig. Dat betekent dat de betrokken gebruiker (klant of debiteur) de schermen in zijn eigen taal te zien krijgt, ongeacht de taal van het dossier.

Fidiem werkt volledig volgens de standaards van Microsoft. Dat heeft voor de gebruikers het voordeel dat ze er snel en intuïtief mee aan de slag kunnen. De schermen zijn logisch en geordend opgebouwd, zodat de gebruiker nooit moet zoeken naar bepaalde functies of informatie.

De klanten van UnifiedPost genieten al van een specifieke integratie-interface van hun invorderingsdossiers in Fidiem.

Virteo iT service

Wenst u meer informatie ?

Aarzel dan niet om ons te contacteren.